753.329 PRODUKTER - 75.261 REFERENS - 65.897 EAN




CERRUTI 1881 OCH TIMBERLAND: KOMMANDE KLOCKOR BLAND HERRARNAS BÄSTSÄLJARE



Maskulin elegans VS. extrem sportig stil: kolla alla!
 
Stockholm, 27 April 2018
Logo wwt
 

CERRUTI 1881 watches

CERRUTI 1881 Klockor
epitom av kvalitet, stil och hantverk
 
Cerruti, från Biella till Paris, har stil och framgång fått ikonisk. Denna parisiska maison grundad av den italienska stylisten och modeproducenten Nino Cerruti har byggt ett ganska imponerande rykte för sig själv genom åren och vann många hjärtas hjärtan som prisade sin stil, från Paris till Hollywood.
Idag fortsätter maison Cerruti att producera nya kläder och tillbehörssamlingar, bland annat gents smycken och klockor samlingar, producerad av ILG under "Cerruti 1881" licens. Dessa högkvalitativa herrsklockor är alla tänkt att respektera tanken på överkomlig lyx: vi har några nya lager för dig av detta eftertraktade varumärke! Vårt förslag är att fokusera på nya modeller, till exempel "Pragelato", en charmig sporty-chic klocka som toppas av en tvåfärgsfodral och förenas med väskan med sex skruvar, eller som "Odissea" -samling - inspirerad av havsverdenen och riktig ikon som återspeglar Cerruti stil. Dessa klockor design leder dig ombord på lyxiga segelbåtar: som symbol för elegans och manlighet, saknar kvadratisk form aldrig silhuetterna och detaljerna i hela kollektionen.
Kolla ett brett urval av Cerruti 1881 klockor på klockorb2b.se - den globala marknaden för grossistklockor.

TIMBERLAND watches

TIMBERLAND
Sportiga och grova klockor

Timberland, en amerikansk ikon, bröt höghänt genom eurpean marknaden sedan 80-talet, förmedlad av sin ikoniska vattentäta boot och så berömd att dessa legendariska Timberland "gula skor" är en del av London-museet för designutställning!

Timberland och ILG producerar gemensamt några av de starkaste och mest pålitliga klockorna på marknaden: om din kund är en vandrare, en simmare eller en husbil, kommer Timberland klockor säkert att träffas och överträffar till och med alla förväntningar. Tuffa material och unik design gör dem älskade och inte bara av sportfans utan av alla unga kunder.

Vi har mer än 100 olika modeller omedelbart tillgängliga och cirka 2.000 stycken i lager, men vi säljer dem så fort ... harry up!

 Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi meddelar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår hemsida. Det här meddelandet skickas automatiskt: Eventuella svar på det här meddelandet läses inte eller svaras på. För att avbryta prenumerationen, vänligen klicka här
footer wwt