756.435 PRODUKTER - 75.162 REFERENS - 65.917 EAN




FURLA, ITALIENSK TRADITION PÅ HANDLEDEN





Stockholm, 4 December 2018
WWT HEADER
 
OROLOGI FURLA LOGO

Orologi FURLA

Furla är ett ledande läderföretag grundat 1927 av Aldo Furlanetto i Bologna, specialiserat på mode lädervaror, med ett särskilt fokus på damer handväskor: den långa traditionen för hantverk, erfarenhet, skönhet och engagemang för innovation i över 90 år.
Sedan 2016 produceras Furla klockor under licens av Morellato-Sector Group och distribueras i 79 länder och över 4 000 försäljningsställen i Europa, USA, Mellanöstern och Kina.
Furla klockor är utförandet av exklusiva och högkvalitativa detaljer, det ursprungliga kreativa tillvägagångssättet till ovanliga former, ljusa känslor och modern italiensk livsstil. Samlingen av Furla klockor har samma namn som samlingar av Furla tillbehör, som avslöjar DNA-samlingar i olika element och färger, vilket gör det möjligt att skapa ett komplett "totalt utseende".
Särskilt anmärkningsvärt är samlingen av Furla Metropolis, Giada: remmen på denna klocka kan enkelt ändras tack vare en enkel mekanism. 13 och 16 mm remmar finns tillgängliga.
I Furla Pin-linjerna finns 3 avtagbara amuletter som enkelt kan omorganiseras, vilket gör det möjligt att ändra tillbehörets utseende. Exklusivt presentfall gör det möjligt att lagra tillbehöret utan att förlora amuletterna.

 
Furla klockor: 
Specialerbjudanden på 75% rabatt på SRP!

Furla

FURLA Mod. EVA R4253101501FURLA Mod. METROPOLIS R4251102519.jpgFURLA Mod. EVA R4253101515

Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår Hemsida. Vi meddelar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår hemsida. Det här meddelandet skickas automatiskt: Eventuella svar på det här meddelandet läses inte eller svaras på.
footer wwt