688.662 PRODUKTER - 74.062 REFERENS - 63.650 EAN




SENASTE BÄSTSÄLJARE SWATCH + WATCHMAKER MILANO + FOSSSIL KLOCKOR



???? Rabatter upp till 75%! Missa inte februari erbjudanden! ????
Stockholm, 13 Februari 2019

testata klockorb2b.se

 
NYA FEBRUARI ARRIVALER

Efter förseningarna till följd av starten av elektronisk fakturering började vi i månaden börja med att få de första anländerna av färska varor 2019: Låt oss börja med ett lager av Swatchklockor: alltid aktuella, allra senaste modeller som alla erbjuds med 60% rabatt: från modellen Limbo Dance , som med sin ljusgula färg kommer att belysa dina fönster, till det innovativa SYSTEM 51, den automatiska klockan som består av de minsta komponenterna i världen, bara 51 stycken för att ge livet åt  Sistem Schwiiz

Watchmaker Milano fashionabla klockor, klassiska och smakfulla, inkorporera skräddarsydda tyger och en tidlös smak, som kollektionen Bellagio, designad genom inspiration från 70-talets dykklockor, men återfortolkt med samtida material. Det är en vintagemodell, men tekniskt utmärkt: den har ett 40 mm diameter polerat hartsfall, enriktad roterande inredning, mineralglas med antireflekterande beläggning, krona med dubbeltätning, ratt och lysande händer för att se det bra under dagen, med solen slår och i natten under stjärnorna.

Fossil presenterar också många nya ankomster, nya rabatter upp till 65% ... inklusive många modeller som fortfarande är väldigt aktuella, som bästsäljare FOSSIL Q, den amerikanska gruppens SMARTWATCH klockor.

 
SWATCH klockor
Upptäckbjudande!

red arrow

OROLOGI GANT
 
WATCHMAKER MILANO
den verkliga milanesiska timepieceen, upptäck den här!

red arrow

OROLOGI watchmaker
 
FOSSIL klockor
De bästa säljare till ett pris ... konfidentiellt!

red arrow

OROLOGI FOSSIL
Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi meddelar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår hemsida. Det här meddelandet skickas automatiskt: Eventuella svar på det här meddelandet läses inte eller svaras.
footer_news_klockorb2b.se_2015