753.625 PRODUKTER - 75.351 REFERENS - 65.974 EAN




FRÅN MOVADO GROUP UPPTÄCKER TOMMY HILFIGER, SCUDERIA FERRARI, LACOSTE, HUGO BOSS



Nya modiga modeller, nytt vår / sommar 2019 val

Stockholm, 18t Mars 2019....

 

testata klockorb2b.se

MOVADO GROUPEN:
Tommy Hilfiger | Lacoste | Hugo Boss | Scuderia Ferrari

Tommy Hilfigeren ikon för amerikansk sports elegans, finns på vår hemsida med ett varierat urval av casual, formella och sportsklockor i rostfritt stål, guld, rosa guld och smygsvarta finish, något för alla. Vårt val för säsongen är modellen JAMESdenna slående klocka är fäst med ett förgyllt rostfritt stål borstat och polerat armband och har ett 40 mm guldpläterat rostfritt stålfodral med polerat inslag. Kontrollera alla modeller och ge dina butiksfönster en amerikansk touch!

Nytt lager av ikoniska Lacoste klockor är precis landade: Oavsett vilken stil du väljer, har varje Lacoste otvetydlig krokodillogo. Den här gången går logotypen i full storlek med unisex Lacoste Victoria (ingen förnekelse: guld är färgen för den här säsongen!) eller marin Lacoste  Moon Ultra Slim IP-plätering med guldindex och händer ... och många många fler, alla på 62% rabatt på SRP!

Utforska våra Hugo Boss och Boss Orange klockor urval och upptäck slående gentlements timepieces. Chunky stilar och slimline ser allt ut i klockorb2b.se Hugo Boss kollektionen. Maskulin, med en textur av ringen som aldrig ses tidigare, som BOSS ORANGE Mod. Cape Town och HUGO BOSS Mod. Ambition. IInspirerad av klassiska klockor, är Ambition-samlingen monterad på det emblematiska rektangulära fodralet, samtidigt som man behåller ett modernt och trevligt utseende.

Scuderia Ferrari  klockorna går från så lite som 1000 SEK till över 5000 SEK, men med vår 62% -65% rabatt på deras SRP blir de allt mer än överkomliga: så var inte blyg och upptäck hela valet av detta verkligt ikoniska italienska varumärke !
Titta här: Gran Premio Black Skeleton Scuderia Ferrari klocka har allt, titta, klass och funktionalitet. Rostfritt stålfodral med svart nylonarmband. Svart bezel. Svart skelett ratt med ros guldton händer och index timmarkörer. Minimarkörer runt ytterkanten. Automatisk rörelse. Skraptålig mineralsk kristall. Vattentålig vid 50 meter. Funktioner: timme, minut, sekund.

TOMMY HILFIGER
Klassisk, amerikansk cool stil sedan 1985

red arrowTOMMY HILFIGER WATCHES
 
LACOSTE
Inspired by french elegance since 1933

red arrowLACOSTE WATCHES
 
HUGO BOSS
Tyska lyxiga modehus sedan 1924

red arrowHUGO BOSS WATCHES
 
SCUDERIA FERRARI
Italiensk perfekt blandning av sportivitet och elegans

red arrowSCUDERIA FERRARI WATCHES

Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi meddelar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår hemsida. Det här meddelandet skickas automatiskt: Eventuella svar på det här meddelandet läses inte eller svaras
FOOTER