668.872 PRODUKTER - 60.735 REFERENS - 48.557 EAN




????DAISY DIXON, POLIS, TED BAKER OCH TIMBERLAND




STOCKHOLM, 23 November 2018

testata klockorb2b.se

POLICE watches

POLICE
EN ILG Brand


Police är ett framgångsrikt italienskt livsstilsmärke: från öronkläder till parfymeri, från läder till mode smycken hela vägen till klockor, är polisen en av de mest auktoritativa företrädarna för den europeiska modeindustrin.

Police
klockor pratar om sina ägare, som uppskattar funktionalitet, bekvämlighet och tillförlitlighet. Med ett stort utbud av ovanliga och oväntade former av deras fall, till deras färger och material som klockorna är gjorda av, erbjuds polis klockor i ett stort antal modeller och stilar, vilket ger en stor publik.

DAISY DIXON watches

DAISY DIXON
LONDON

Daisy Dixon varumärke andas mode: inspirerad av liv, kärlek, upplevelse och goda tider, pryder Daisy Dixon urkollektion mode som en livsstil - och den vackra stilen och sofistikerade utformningen av detta extraordinära urval av kvinnors klockor har en koll på varje tillfälle.Från lyxiga läderremmar i en mängd vackra färger till rika rosa guldarmband, har Daisy Dixon kollektion från klockorb2b.se den perfekta mixen av femininitet och livfulla färger. Slutför din butiksfönster med den perfekta modeklockan av Daisy Dixon.

TIMBERLAND watches
TIMBERLAND
EN ILG Brand

Timberland klockor står ut för hållbarheten hos de material de är gjorda av och den moderna, moderna designen. De flesta modeller av Timberland klockor för män och kvinnor är utformade för aktiva människor som älskar resor, äventyr och sport. Beroende på modell finns det ett antal ytterligare funktioner på varje Timberland-klocka: kronograf, kalender, kompass, datumindikator, alarm, andra tidszon. Alla Timberland klockor är utrustade med "made in Japan" kvarts rörelser, medan alla är gjorda i rostfritt stål av hög kvalitet.
Vi har ett mycket stort urval av Timberland klockor, de flesta av dem på 70% och 75% rabatt på SRP: kom och se dem alla!


TED BAKER watches

TED BAKER
LONDON


Ted Baker armbandsur är kända för sin klassiska och eleganta stil. Särskild vikt läggs vid detaljerna som skapar aristokratiska lyxanteckningar och speciell engelsk smak. Som ett brittiskt märke har Ted Baker tilldelats "No Ordinary Brand" i kategorin "British Islands mest extraordinära varumärke".
Ted Baker klockor finns på klockorb2b.se i många stilar och färger, allt på 70% rabatt på SRP!


footer_news_klockorb2b.se_2015