688.596 PRODUKTER - 74.029 REFERENS - 63.672 EAN




D1 MILANO, TIMEX, LUMINOX, AV BY CALVIN KLEIN



Ta en titt på de senaste ankomstarna!!

  Stockholm, 5 Mars 2020....

 

testata klockorb2b.se

Vad är nytt för dig om WWT?

Vi är redan i mars: det betyder att våren är runt hörnet och dina fönster måste uppdateras med våra nyanlända. Här är vi i hjälp!
Det ganska unga klockmärket D1 MILANO, skapat av Dario Spallone, inspirerat av de ikoniska koderna för italiensk mode: innovativa material och en design påverkad av 70-talets kurvor och estetiska skönhet i Italien.

Tidlös TIMEX: idag erbjuder vi dig en översvämning av nyanlända. Uppmärksamhet på den nya Timex IRONMAN, att inte missa.


Klockan som modetillbehör? - Med CK av Calvin Klein kan vi säga JA! Varumärke som förnyas varje år tack vare sina mycket följda ambassadörer, erbjuder klockor som tillfredsställer både en modern rockabilly och en elegant affärsman.

D1 MILANO klockor

Oorlogi D1 Milano

TIMEX klockor

TIMEX WATCHES

LUMINOX klockor

Luminox watches

CK by Calvin Klein klockor

Calvin Klein watches

Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi kommunicerar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår webbplats. Det här e-postmeddelandet skickas automatiskt: eventuella svar på detta meddelande kommer inte att läsas eller besvaras.
FOOTER