753.087 PRODUKTER - 75.178 REFERENS - 65.898 EAN




ÖPPET OCKSÅ I AUGUSTI!




testata klockorb2b.se

banner_noicisiamo_30_7_20_en

Kära kund,Medan hela affärsvärlden förändras till det som kallas "den nya normaliteten", står vi inför en fas av stora utmaningar, konsumenternas vanor och leveranskedjan anpassas också snabbt, men det är en sak du kan satsa på att den kommer att förbli orörd: du kan alltid räkna med klockorb2b.se för ditt företag!

Också i Augusti, #Affärersomvanligt

  • Grossist- och B2B-tjänster körs dygnet runt på ren plattform, medan både logistik och kundvård hjälper dig som alltid från måndag till fredag: frakt och leveranser kommer att fungera som vanligt!
  • Dropshippping-tjänsten kommer att vara igång; vissa partners kommer att stänga men vi har redan ställt in alla våra dataflöden för att automatiskt uppdatera lager baserat på leverantörens helgdagar. Det enda du kanske märker kommer att vara lager kommer att öka och / eller minska oftare än vanligt.

                   🤗

NJUTA DIN SOMMER!!

Emanuele, Alessia, Greta, Francesca, Alessandra, Valeria, Evelina, Giuseppe, Mauro

 

klockorb2b.se - DIN tillförlitlig affärspartner. Överallt . I varje ögonblick.

 

#Affärersomvanligt

 
Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi kommunicerar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår webbplats. Det här e-postmeddelandet skickas automatiskt: eventuella svar på detta meddelande kommer inte att läsas eller besvaras.
FOOTER