746.817 PRODUKTER - 75.278 REFERENS - 65.868 EAN




MODERN, MINIMAL, PRECISE: CK WATCHES FOR CALVIN KLEIN



Frigör din kärlek - våren med CK-klockor
Stockholm, 10 Mars 2018
Logo wwt
 

CK Calvin Klein watches

CALVIN KLEIN WATCH Mod. COLOR K5E51FV4 CK Calvin Klein watches
CALVIN KLEIN WATCH Mod. BOLD K5A3114X
CALVIN KLEIN WATCH Mod. PURE K4W2MXZ6

Över 1 000 CK Calvin Klein klockor har just kommit i lager!


En omedelbar träff med modeeliten sedan 1968 fortsätter Calvin Klein med sina tydliga designidéer att skapa vackra modetimmar för herrar och damer i partner. Tillverkad i samarbete med The Swatch Group, en av världens största armbandsurstillverkare, har CK från Calvin Klein klockor fått stor popularitet på världsmarknaden och är för närvarande ett av de mest kända märkena inom armbandsurssegmentet.

Moderna mönster kombinerat med schweizisk teknik gör ett fashion uttalande, medan traditionella och nyktera val kommer säkert att uppskattas i hela livet. CK av Calvin Klein analoga klockor till gent & lady är alla gjorda i rent rostfritt stål samt i IP-gulguld, IP-rostguld och IP Black.

Med över 1.000 CK klockor i färdig lager är klockorb2b.se N.1 Europas grossistportal som specialiserat sig på mode klockor och juveler i över 19 år.

Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi meddelar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår hemsida. Det här meddelandet skickas automatiskt: Eventuella svar på det här meddelandet läses inte eller svaras på. För att avbryta prenumerationen, vänligen klicka här
footer WWT