837.250 PRODUKTER - 75.783 REFERENS - 67.703 EAN


DROPSHIPPINGLanserades 1999, har WWT.it varit den första italienska webbplats som specialiserat sig på B2B handel med modeaccessoarer, med en huvudsaklig inriktning på mode klockor och smycken. Fortfarande idag WWT är den mest populära italienska grossist portal för den som söker en pålitlig leverantör inom dessa områden.
Från och med 2014 har AGSC srl (företaget som kör denna webbplats!) Varit att utveckla en dropshippping tjänst i samarbete med WWTech srl, ett ledande företag inom IT-lösningar och integrerade logistik. Tillsammans har våra två företag utvecklat en webbaserad programvara avsedd för detta nya sätt att försäljningen: Dropshipping!
Ett innovativt on-line plattform är tillgänglig för alla återförsäljare som är villiga att starta en lönsam dropshipping tjänst produkter som säljs på vår grossist webbplats. Med detta program kommer du att kunna lägga till flera objekt i en enda korg, med flera leveransadresser och automatiskt en dialog med vår logistik att vidarebefordra dem till slutkunder.
Om du vill veta mer om den här tjänsten, snabbt evoluition, bara slå oss en signal Valeria eller ta en titt på den särskilda hemsida DropshippingB2B.com
 
Bli vårt nya Dropshipping återförsäljare: vi väntar på dig!

 

infograph_ds_en

 

https://dropshippingb2b.com/sv