837.124 PRODUKTER - 75.783 REFERENS - 67.711 EAN


PERSONUPPGIFTER OCH SÄKERHET
PERSONUPPGIFTER och SÄKERHET

Sekretess är bra för affärerna! Sekretess är bra för företag!

1.Privatliv:


Vi informerar dig om fysiska människors mänskliga rättigheter, med särskild hänvisning till bokningen och till den personliga identiteten. Vi behandlar dina uppgifter med korrekt bokning. Du åtar dig att förklara din sanna identitet för att möjliggöra genomförandet av kontraktet

Om du behöver slutföra din beställning skickar vi dina uppgifter till tredje part företag som arbetar med eller för oss. , krävs att du skickar dina uppgifter för att slutföra försäljningskontraktet.

Härmed tillåter du oss att skicka till din brevlådekommunikation om initiativ, evenemang, kampanjer, rabatter och lansering av nya produkter, varumärken eller andra kommersiella nyheter som vi kanske tycker är av intresse, samt att övervaka dina besök på vår hemsida för att kunna erbjuda bästa möjliga service och finjustera meddelandet vi skickar dig. I alla fall kommer vi inte att använda den här informationen för någon annan porpus än de ovanstående och vi kommer inte att vidarebefordra dem till tredje del, med det enda undantaget, då det här är nödvändigt för att uppnå det du uttryckligen kräver oss.

I enlighet med din GDPR enligt EU 679/2016-förordningen kommer dina data säkert att behållas med hjälp av den mest uppdaterade tekniken och vi kommer att behålla dem i vår DB endast för den tid som krävs för att fylla dina önskemål. Alla dina uppgifter kommer att bli föremål för en riskanalys enligt vår bedömning av personuppgifter (DPIA). Du kan när som helst begära att alla dina uppgifter avbryts med ett enkelt e-mail till privacy@wwt.it

Databehandlingsägare: Web World Technologies s.r.l Via Roncaglia, 14 - 20146 Milano, Italien
Moms #: IT 08720940967 | REA MI-2044511 Tel .: + 39-02-87.15.68.53 | Fax: + 39-02-87.15.27.41 | info@wwt.it

Datasekretessansvarig: Emanuele Bertodo eb@wwt.it

För vidare information om vår integritetspolicy, kan du skriva till: privacy@wwt.it

2. Säkerhet:

Registrerings- och betalningssidor på vår webbplats är skyddade av SSL (Socket Security Lawyer) och det kommer inte att vara möjligt för någon att läsa dina data medan du överför dem till oss.

 
När din order kommer att förvärvas kommer det att lagras på våra servrar skyddade av brandvägg och vi garanterar att dina data kommer att hållas "säkra och spara". För att erbjuda en tilläggsnivå för säkerhet, serveras ovanpå brandväggen, alla kreditkortsorder skyddas av en algoritm som utvecklats i esclusivity för vårt företag.
 
För ytterligare information, använd webmaster@wwt.it