650.296 PRODUKTER - 60.871 REFERENS - 48.641 EAN
TIMEX ARCHIVEAlla tider bästsäljare förnyas med rem tillverkad av 100% gjord i Italien tyger!!

  Stockholm, 12 Juni 2019....

 

testata klockorb2b.se

 
TIMEX ARCHIVE   


TIMEX ARKIV

Timex skriv en ny sida i livet dess bästsäljare produkter

Timex ArKIV-projektet är ett nytt uttryck för de värden som överlämnats från Timex från 1854 till Waterbury, Connecticut, fram till våra tider. Ett begrepp "arkiv" och "tidlöst förflutet" som hänvisar till den uppsättningen kunskap och know-how som är förankrad i forskning, kvalitet, innovation och stil som alltid har präglat Timex-skapelser.
Dessa klockor - som ursprungligen endast gjordes för italiensk marknad - har distribuerats i världens bästa modebutiker och konceptbutiker. Tack vare den utmärkta framgången beslutade Timex International att distribuera dem över hela världen 🌍!

Finns nu i färdigt lager på vår grossistportal dedikerad till klocka och modehandlare: ACADIA, WATERBURY, SCOUT BROOK, CAMPER, WEEKENDER och mer.

Hämta dem nu:

BEGRÄNSAD KVANTITET - 75% Rabatt


TIMEX ARCHIVE


TIMEX ARCHIVE

Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi meddelar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår hemsida. Det här meddelandet skickas automatiskt: Eventuella svar på det här meddelandet läses inte eller svaras.
FOOTER