258.691 PRODUKTER - 51.426 REFERENS - 47.075 EAN
NYA ANKOMSTER: CALVIN KLEIN KLOCKOR 🚚HÖST 2019🍁- trenden mot BLÅ🩋

  Stockholm, 31 Oktober 2019....

 

Calvin Klein Watches

CALVIN KLEIN klockor

Ett nytt urval av de eftertraktade CALVIN KLEIN-klockorna, både den nuvarande kollektionen och aktiemodellerna!

Klockorna från den berömda amerikanska designern är den enda modelicensen som gjorts av The Swatch Group, världens största klocktillverkare: detta är redan en garanti för en mycket hög produktionskvalitet samt efterhandshjälp garanterat i alla länder av en alltid uppmärksam och korrekt service

Endast på klockorb2b.se, sedan 1999 den första grossistklockportalen för modeklockor: med ett urval av över 50 000 olika referenser, varför gå till andra? Allt du behöver för stora ... på bara en "KLICKA" från dig!

Calvin Klein Watches

Calvin Klein Höst 2019 - the  trenden mot BLÅ 

Hösten / vintern 2019-2020 färgtrender, baserat på vad formgivare tjänade oss i New York, London, Milan och Paris, berättar att de verkliga höstliga nyanser är en blandning av djupblå, som Galaxy Blue, Evening Blue och Bluestone för en verkligt frostig känsla. Om du kolla in färska ankomster från Calvin Klein på klockorb2b.se, kommer du att bli positivt överraskad över att hitta alla blåskuggor som passar någon av dina kunder.

Calvin Klein Watches

Du får det här meddelandet eftersom du är registrerad på vår webbplats. Vi kommunicerar inte dina uppgifter till tredje part, med respekt för din integritet. För mer information se vår webbplats. Det här e-postmeddelandet skickas automatiskt: eventuella svar på detta meddelande kommer inte att läsas eller besvaras.
FOOTER